Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dansor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Album foto, Cartea nuntii
100 €
Brand
Fotoalbum copertat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Plaja dimensionala a book-urilor pe care le confectionam incepe de la formatele mici aprox. 10x15, 13x18 continua cu cele mijlocii aprox. 15x21, 20x25 si se termina cu cele mari si foarte mari aprox. 21x30 si respectiv 30x45.

Bineinteles, se poate opta, la alegere si fara diferenta de pret, la versiunile portret sau landscape.

Mentionam ca cele de mai sus sunt formatele standard, dar la cererea expresa, se poate alege orice dimensiune intermediara. De asemenea disponibila in format standard este si versiunea patrat aprox. 13x13, 15x15, 20x20.

Imaginile dumneavoastra digitale si nu numai, sunt printate pe hartie fotografica lucioasa sau mata, fara diferenta de pret, dupa o atenta analiza a echipei noastre operationale, in vederea obtinerii calificativului „bun de tipar”, cu consultarea dumneavoastra in prealabil.

Suntem nerabdatori si onorati sa lucram cu dumneavoastra, sa ne impartasiti preferintele si optiunile, stilul si personalitatea.

Spre avantajul noilor clienti, punem la dispozitie experienta si cunostintele noastre acumulate de-a lungul timpului, pentru ca acestea ne permit sa oferim servicii cat mai complete, up-datate an de an, la preturi convenabile si de bun simt. Astfel mai mult de 150 de cupluri de miri au ales an de an serviciile noastre, iar anul acesta preconizam ca vom depasi cifra de 200.

Vrem sa facem ca, pentru dumneavoastra, o grija in minus sa se transforme intr-o bucurie in plus !

Datorita machetelor speciale create de noi, putem adapta usor orice imagine adusa la noi si astfel sa obtinem rezultate remarcabile si usor adaptabile tuturor cerintelor clientilor nostri.

Mai mult, exista posibilitatea sa personalizam fiecare macheta cu textele pe care le doriti, astfel conferind fotoalbumului o forma complet unica, specifica numai dumneavoastra.

Coperta este de asemenea o parte foarte importanta din intreg ansamblul operational, ea inglobeaza diferite culori la alegerea clientului, si poate fi confectionata din piele, panza, plastic, lemn sau chiar o fotografie personalizata.

Este disponibila in toate formatele standard, portret, landscape, patrat sau intermediar.
Din Gura in Gura
Alte Produse